luni, 16 februarie 2009

Thank u!

Uneori ma simt tare singura si stiu ca voi sunteti alaturi de mine si va multumesc pentru asta, sunteti prietenii mei si va iubesc.

Cu drag,

Cathy

4 comentarii:

Illy spunea...

Buna.
Pot sa spun despre care ta ca mi-am dorit-o cadou de majorat.. sti tu `la multi ani mie`:)) oricum cert e ca pe 23-iunie-2009 am primit-o mai precis ieri si am citit-o fara sa clipesc,fara sa respir.Si ma gandeam la o chestie.. ca si mie mi-a disparut jurnalul dar avea in el chestii ale copilariei nu .. asa de grave cum le are al tau.. acum ma incearca un sentiment de vina.. pentru ca nu ma cheama Emma.. si l-am citit dar m-a fermecat.Spre final ce pot sa zic poate vei devenii o muritoare:) si poate il vei iubi pe V mereu .. sau poate au fost doar povestile unei imaginatii bogate,oricum ar fi ai grija de tine si nu uita ca uneori CURIOZITATEA` te poate omori..
Te pup :*

sweet lemon spunea...

hey...cartea ta e sooper draguta...dar am niste intrebari...victor se va intoarce?...povestea asta e adevarata si daca e cum ai reactionat dupa ce s-a sfarsit totul si ti-ai reintalnit prietenii si pe mama ta?...si ...ai devenit pana la urma o nemuritoare:))?

anktza:X spunea...

Bunaa ! Imi place foarte mult cartea ta si esti o fata foarte de treaba. Cati ani ai? ai putea pune o poza cu tine pe blog ? eu una sunt foarte curioasa cum aratii :):X Pupiici :*

anktza:X spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.